Luimes & Luimes aardewerk collectie
Ashleigh & Burwood
Fidrio collectie
Village Candle
Yankee-candle

Disclaimer

 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze internetsite (www.nieuwenburg.nl). Door deze internetsite te benaderen, bezoeken en/of via deze internetsite informatie te raadplegen en/of gebruiken, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Deze internetsite is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de gebruiker. Hoewel Nieuwenburg vof er naar streeft om correcte, volledige en actuele informatie te verschaffen, kan Nieuwenburg vof niet garanderen dat de aangeboden informatie correct, volledig of actueel is. De gebruiker draagt zelf de verantwoording voor het controleren van de informatie die via deze internetsite beschikbaar wordt gesteld. Nieuwenburg vof is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten en/of beslissingen die op basis van informatie die via deze internetsite beschikbaar is gesteld worden ondernomen.

Op deze internetsite worden verwijzingen gemaakt naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Nieuwenburg vof geen controle heeft. Nieuwenburg vof aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke informatiebronnen. Het gebruik van dergelijke links is volledig voor eigen risico.

 

Fleurop

Versturen van uw boeketwens

Wij zijn aangesloten bij de bekendste
verzendorganisatie in de bloemenbranche Fleurop.Dit houdt in dat wij al het bloemwerk in zowel
binnen- als buitenland kunnen verzorgen.